Om Drivhuset

 

Drivhuset er en selvejende virksomhedsinstitution under DTU med 74 børn i alderen 0 - 6 år fordelt på tre vuggestuegrupper og to børnehavegrupper.  Vi er et børnehus med en international profil med dansk som fællessprog.

Vi arbejder i hele huset med pædagogiske temaer, årstider og traditioner.  Hver dag har alle grupperne i hele huset samling, hvor vi taler om hvem der er kommet, hvad vi skal lave og synger for at styrke det sociale fællesskab og børnenes sproglige kompetencer.

Vi vægter i høj grad udelivet både for at kunne udvikle motorikken ved løb og leg, på cykler, klatrestativer m.m. og for at udforske naturen i vores lille skov. Vi dyrker blomster og grøntsager i vores højbede og følger med i årstiderne.

De 3 vuggestuegrupper samarbejder i det daglige på tværs af grupperne og flere gange om året har vi pædagoiske temaer, hvor vi opdeler børnene på tværs af stuerne.

Børnehaven er 3 dage om ugen opdelt i 3 aldersopdelte grupper i 2 timer. På alle andre tider er børnene sammen på tværs af de aldersopdelte grupper, og blander sig med hinanden på de to stuer.

Vi åbner og lukker sammen, børnehave og vuggestue, på 2 stuer i vuggestuen.

 

 

 

 

 
Her er min test